Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τετάρτη 11/03/2015 ΜΙΝΙΜΑΛ

Η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας προετοιμάζει την διοργάνωση Πανελλήνιας Συνάντησης Ερασιτεχνικών Φωτογραφικών Λεσχών στη Λάρισα, κατά το διάστημα από 25 Απριλίου έως 10 Μαΐου 2015. Θεματογραφία της συνάντησης θα είναι η «Φωτογραφική Ματιά».
Στη διάρκεια της συνάντησης θα διοργανωθούν εκθέσεις, ομιλίες για θέματα που άπτονται της φωτογραφικής τέχνης καθώς και εργαστήρια φωτογραφίας. 
Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Γάλλος φωτογράφος Jacques-Henri Lartigue.Ενόψει αυτών ζητούμε να μας γνωστοποιήσετε μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στην ομαδική έκθεση της Λέσχης μας, με το να φέρετε τις φωτογραφίες με θέμα το "Μινιμαλισμός" την Τετάρτη 11/03/2015. στο ξενοδοχείο "Θεοξένια" και ώρα 19:30.

Η οποία έκθεση θα είναι και αυτή που θα μας εκπροσωπήσει και στο 4ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου, 29/05/2015 - 07/06/2015.

Σας ευχαριστούμε!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αφιέρωμα στον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΛΑΦΑ την Τετάρτη 19/10/2011

Πέθανε ο φωτογράφος του Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης, και εμείς ως φόρο τιμής, στην ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ θα παρουσιάσουμε ένα αφιέρωμα στον Κ. Μπαλάφα την Τετάρτη 19/10 ώρα 19:30 στο ΤΡικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Εφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, στα 91 του χρόνια, ο Κώστας Μπαλάφας, ο οποίος με το φακό του απαθανάτισε μερικά από τα πιο σκληρά γεγονότα στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης.

Γεννήθηκε το 1920 στο ορεινό χωριό Κυψέλη της Αρτας από φτωχούς γονείς αγρότες, τον Γιώργο και την Αρχοντούλα. "Εκεί που -όπως λέει ο ίδιος-, οι άνθρωποι παιδεύονται να επιβιώσουν, οργώνοντας την άγονη γη, λες και στύβουν με τα χέρια τους γυμνά το ξερό χώμα και το ποτίζουν με ιδρώτα, ώσπου να δώσει καρπούς...." Σε ηλικία μόλις έντεκα ετών βρέθηκε στην Αθήνα και ρίχτηκε στη βιοπάλη. Τα παιδικά του βιώματα είναι βαθιά χαραγμένα στη μνήμη του με την παραμικρή λεπτομέρεια: "Απ' το χωριό μου κατέβηκα πρώτα στην Άρτα. Εκεί ο πατέρας μου, για να μη με στ…

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!