Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Eric Mencher 15.05.2017

Όταν έρχεται στην ζωή σου ο μεγάλος Έρωτας, έρχεται ξαφνικά, αλλά παραμένει αιώνια! Μια παρόμοια ιστορία αγάπης θα απολαύσουμε αυτήν την Δευτέρα 15.05.2017 και ώρα 20:00, στην  Φωτο.Λε.Με. με την παρουσίαση του Κ. Κοτίνη για το φωτογραφικό έργο του Eric Mencher.   
 
 
 
Ο Eric Mencher είναι φωτογράφος ιστορικών γεγονότων και εστιάζει σε μακροχρόνια πρότζεκτ και στη φωτογραφία δρόμου.
Αυτή την περίοδο ασχολείται με τη λεωφόρο Lincoln, τη ζωή των Μάγιας στα χωριά της λίμνης Atitlan στη Γουατεμάλα και τις θρησκευτικές τους παραδόσεις, τη ζωή των κατοίκων στο San Miguel de Allende στο Μεξικό και φυσικά με ό,τι συμβαίνει στο διάβα του.
Σε μια άλλη ζωή ήταν φωτοδημοσιογράφος στη Philadelphia Inquirer και κάλυψε αποστολές σε όλο τον πλανήτη, όπως τη μετά απαρτχάιντ περίοδο στην Αφρική, τη γενοκτονία στη Ρουάντα, την Κούβα, τον εμφύλιο στην Τσετσενία και πολλά πρότζεκτ καλλιτεχνικά, όπως την επέτειο 100 χρόνων για τον «Οδυσσέα» του Τζόις, «Ο Σεζάν στην επαρχία» και άλλα.
Πήρε το βραβείο Overseas Press Club για τη Ρουάντα, το World Press Photo, το Picture of the Year, το Best of Photojournalism.
 
Συντάκτης: Βασίλης Μαθιουδάκης - Εφημερίδα των Συντακτών
Σας Περιμένουμε Όλους σας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

22.05.2017 WILLY RONIS

Σήμερα Δευτέρα 22-05-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα μας παρουσιάσει η Νάντα Κυριαζή τον φωτογράφο Willy Ronis από τους σημαντικότερους Γάλλους φωτογράφους του 20ου αιώνα για τις εικόνες του που δείχνουν τη ζωή στο μεταπολεμικό Παρίσι και την Προβηγκία (Νότια Γαλλία) ! Σας Περιμένουμε όλους

Καλό Πάσχα 2017

Σας ευχόμαστε από όλη την Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!! Με ευχές για Αγάπη, Ειρήνη & Ευτυχία ...και πολλές πολλές φωτογραφίες.

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).       Σας περιμένουμε όλους σας!