Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνάντηση Φωτο.Λε.Με. - "Samsara"Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 η Φωτο.Λε.Με. σας προσκαλεί στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου ( Ελ. Πολιορλημένων 45), όπου θα προβληθεί το φωτογραφικού ενδιαφέροντος ντοκιμαντέρ "Samsara" με τη βοήθεια του Κώστα Σοκόλα, μέλους της Φωτο.Λε.Με.
Samsara, σημαίνει κυριολεκτικά η συνεχής ροή, ο επαναλαμβανόμενος κύκλος της γέννησης, της ζωής, του θανάτου και της αναγέννησης.
Τα συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αποτελεί τη συνέχιση της στοχαστικής απεικόνισης που χρησιμοποιείται και στο " Baraka "( 1992 ) και εστιάζει  έντονα στην παραδοξότητα και το θαύμα του πλανήτη μας και την εικόνα του μετά την αδίστακτη επιβολή της θέλησης του ανθρώπου.
Σας περιμένουμε όλους!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!