Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνάντηση της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ. - Herbert List & Μπαλκόνια της Αθήνας

Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 18:30 στο Θεοξένια για να απολαύσουμε 2 φωτογραφικά αφιερώματα από την Νάντα Κυριαζή, αντιπρόεδρο της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ.

Το πρώτο αναφέρεται στον γερμανό φωτογράφο Herbert List, καλλιτέχνη με κλασική κουλτούρα που συνδύαζε την αγάπη του για τη φωτογραφία με τη γοητεία του σουρεαλισμού και του κλασικισμού.Στο δεύτερο αφιέρωμα θα παρακολουθήσουμε την έκθεση φωτογραφίας "Μπαλκόνια της Αθήνας". Ζητήθηκε από τους Αθηναίους να βγουν μαγιάτικα στην πόλη τους και να φωτογραφίσουν τα μπαλκόνια της. Εκατοντάδες οι συμμετοχές και 100 είναι αυτές που επιλέχθηκαν και δημιούργησαν την έκθεση “Μπαλκόνια της Αθήνας”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!