Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τετάρτη 06/03/2013

H Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου σας προσκαλεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ''Θεοξένια'' στο Μεσολόγγι στην παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού του Σπύρου Ιωάννου από την Κωνσταντινούπολη.

Τον Δεκέμβριο του 2012 ο Σπύρος Ιωάννου βρέθηκε στο 7ήμερο workshop του Νίκου Οικονομόπουλου στην Κωνσταντινούπολη.

Στην εκδήλωση θα μας παρουσιάσει φωτογραφίες του από την πόλη και τη διάρκεια της συνάντησης.

Ελάτε να συζητήσουμε για την συνθήκες φωτογράφησης δρόμου στη Πόλη και την εμπειρία ενός workshop δίπλα σε έναν από τους μεγαλύτερους φωτογράφους του κόσμου και μέλος του πρακτορείου Magnum.

http://ontheroad.gr/ontheroad/participants-work/Pages/Spiros_Ioannou,_Greece_-_Istanbul.html

Σας Περιμένουμε Όλους Σας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!