Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τετάρτη 06/03/2013

H Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου σας προσκαλεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ''Θεοξένια'' στο Μεσολόγγι στην παρουσίαση του φωτογραφικού υλικού του Σπύρου Ιωάννου από την Κωνσταντινούπολη.

Τον Δεκέμβριο του 2012 ο Σπύρος Ιωάννου βρέθηκε στο 7ήμερο workshop του Νίκου Οικονομόπουλου στην Κωνσταντινούπολη.

Στην εκδήλωση θα μας παρουσιάσει φωτογραφίες του από την πόλη και τη διάρκεια της συνάντησης.

Ελάτε να συζητήσουμε για την συνθήκες φωτογράφησης δρόμου στη Πόλη και την εμπειρία ενός workshop δίπλα σε έναν από τους μεγαλύτερους φωτογράφους του κόσμου και μέλος του πρακτορείου Magnum.

http://ontheroad.gr/ontheroad/participants-work/Pages/Spiros_Ioannou,_Greece_-_Istanbul.html

Σας Περιμένουμε Όλους Σας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αφιέρωμα στον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΛΑΦΑ την Τετάρτη 19/10/2011

Πέθανε ο φωτογράφος του Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης, και εμείς ως φόρο τιμής, στην ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ θα παρουσιάσουμε ένα αφιέρωμα στον Κ. Μπαλάφα την Τετάρτη 19/10 ώρα 19:30 στο ΤΡικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.








Εφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, στα 91 του χρόνια, ο Κώστας Μπαλάφας, ο οποίος με το φακό του απαθανάτισε μερικά από τα πιο σκληρά γεγονότα στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης.

Γεννήθηκε το 1920 στο ορεινό χωριό Κυψέλη της Αρτας από φτωχούς γονείς αγρότες, τον Γιώργο και την Αρχοντούλα. "Εκεί που -όπως λέει ο ίδιος-, οι άνθρωποι παιδεύονται να επιβιώσουν, οργώνοντας την άγονη γη, λες και στύβουν με τα χέρια τους γυμνά το ξερό χώμα και το ποτίζουν με ιδρώτα, ώσπου να δώσει καρπούς...." Σε ηλικία μόλις έντεκα ετών βρέθηκε στην Αθήνα και ρίχτηκε στη βιοπάλη. Τα παιδικά του βιώματα είναι βαθιά χαραγμένα στη μνήμη του με την παραμικρή λεπτομέρεια: "Απ' το χωριό μου κατέβηκα πρώτα στην Άρτα. Εκεί ο πατέρας μου, για να μη με στ…

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.



Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!