Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Blues Wire στο Μεσολόγγι
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 στις 9.30 μμ το Θέατρο Λιμανιού στο Μεσολόγγι θα πλημμυρίσει από τους ήχους των blues... Η ΦΩΤΟΛΕΜΕ έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει να παρακολουθήσετε τη συναυλία των Blues Wire, της ελληνικής blues band που διατηρείται για πάνω από 20 χρόνια στη μουσική επικαιρότητα, με μεγάλη δισκογραφία κι αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Οι Blues Wire θα ανέβουν στη σκηνή με τα καλύτερα του Blues & Jam, θα αναλάβουν οικοδεσπότες κι εμείς θα είμαστε εκεί για να απολαύσουμε όλοι μαζί τη γεμάτη συναίσθημα και ρυθμό μουσική τους!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!