Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η τελευταία συνάντηση της χρονιάςhttp://photoleme.ning.com
 Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 στις 8 μμ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο τα μέλη της ΦΩΤΟΛΕΜΕ θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους συνάντηση για τη φετινή χρονιά. Ο κ. Γιώργος Κοκοσούλας, μέλος της ΦΩΤΟΛΕΜΕ, θα παρουσιάσει μια σειρά από πρόσφατες φωτογραφίες του με θέμα τους Αγανακτισμένους της Πλατείας Συντάγματος, καθώς και άλλες φωτογραφίες δρόμου από την Αθήνα. Επίσης, θα γίνει μια σύντομη αποτίμηση του πρώτου χρόνου λειτουργίας της Λέσχης, ενώ θα συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την γιορταστική εκδήλωση της ΦΩΤΟΛΕΜΕ στο Θέατρο Λιμανιού με τη συναυλία των Blues Wire και την παράλληλη προβολή φωτογραφιών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!