Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ευχές - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2011


 Η ΦΩΤΟΛΕΜΕ σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  με υγεία, δημιουργικότητα και όμορφες εικόνες.
Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011, ώρα 7.00 μμ,  ξαναρχίζουν οι συναντήσεις της ΦΩΤΟΛΕΜΕ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο. Ελάτε να δούμε μαζί φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις χαλαρές στιγμές των εορτών, έτσι όπως τις κατέγραψαν με το φακό τους μέλη της ΦΩΤΟΛΕΜΕ, να συζητήσουμε το πρόγραμμα και τους στόχους της νέας χρονιάς και να κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα!Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!