Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Πρώτη Μας Συνάντηση


Πραγματοποιήθηκε η πρώτη αναγνωριστική συνάντηση των μελών της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ. Έδωσαν το παρόν τριάντα (30) μέλη τα οποία και θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Λέσχης. Συζητήθηκαν θέματα οικονομικής και νομικής φύσης αλλά και θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις δραστηριότητες της Λέσχης. Πιο συγκεκριμένα:
Ø Η ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ έχει τη μορφή μιας Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, όπως ορίζεται  από το καταστατικό της.
Ø Οι πόροι της Λέσχης θα προέρχονται από την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή των μελών της, οι οποίες ανέρχονται στο ποσό των 10 € και 20 € αντιστοίχως αλλά και από δωρεές ή χορηγίες.
Ø Το παρόν ιστολόγιο (http://photoleme.blogspot.com) αποτελεί την επίσημη φωνή της Λέσχης και έχει σκοπό να πληροφορεί τα μέλη  και το κοινό για τις συναντήσεις και τις δραστηριότητες της. Άμεσα θα φιλοξενήσει portfolios των μελών της.
Ø Προγραμματίστηκε η αγορά τεχνικού εξοπλισμού απαραίτητου για τη λειτουργία της Λέσχης (projector και πανί προβολής) και προτάθηκε η δημιουργία μιας δανειστικής βιβλιοθήκης στο άμεσο μέλλον.
Ø Οι συναντήσεις θα γίνονται στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Π Μεσολογγίου  σε αίθουσα που παραχωρήθηκε από το Δήμο   με σκοπό να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες της Λέσχης. Τα μέλη της δεσμεύονται για το σεβασμό και την προστασία του ιστορικού αυτού χώρου.
Ø Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 7 μ.μ. κατά την οποία θα  συζητηθεί το πρόγραμμα και η θεματική των συναντήσεων της Λέσχης, θα επικυρωθεί το καταστατικό και θα καταβληθούν οι συνδρομές από τα μέλη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!