Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνάντηση με το Γιάννη Μπεχράκη (23 Οκτωβρίου 2010)

Αν μια φωτογραφία του αξίζει χίλιες λέξεις, τότε η φυσική του παρουσία είναι ανεκτίμητη. Με το δυναμικό και συνάμα απλό τρόπο του ο Γιάννης Μπεχράκης ξενάγησε τα μέλη της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ  στην έκθεσή του «Οι ψαράδες της Λιμνοθάλασσας»,  μίλησε για τη δουλειά του και απάντησε σε πολλά  ερωτήματα. Ζωντάνεψε με την αφήγησή του όλα εκείνα τα μεγάλα γεγονότα που έζησε από κοντά και τον σημάδεψαν ως φωτογράφο και ως άνθρωπο, όπως δραματικές στιγμές από τον πόλεμο στο Κόσοβο, το Αφγανιστάν ή τη Σιέρα Λεόνε, εκεί όπου δοκιμάστηκε η ανθρώπινη αντοχή του. Παραδέχτηκε πως μένει έκπληκτος μπροστά στο μεγαλείο της φύσης της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου και των ανθρώπων της, τη ζωή των οποίων κατέγραψε με το ρεαλισμό του φωτορεπόρτερ, πάντα όμως μέσα από την προσωπική οπτική γωνία. Με  μεγάλη χαρά δέχτηκε να είναι επίτιμο μέλος της νεογέννητης ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ και μας έδωσε τις δικές του ιδέες και συμβουλές. Ένα ωραίο φωτογραφικό γεγονός εδώ στο Μεσολόγγι... Ευχαριστούμε το Γιάννη Μπεχράκη και ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση μαζί του! 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

22.05.2017 WILLY RONIS

Σήμερα Δευτέρα 22-05-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα μας παρουσιάσει η Νάντα Κυριαζή τον φωτογράφο Willy Ronis από τους σημαντικότερους Γάλλους φωτογράφους του 20ου αιώνα για τις εικόνες του που δείχνουν τη ζωή στο μεταπολεμικό Παρίσι και την Προβηγκία (Νότια Γαλλία) ! Σας Περιμένουμε όλους

Καλό Πάσχα 2017

Σας ευχόμαστε από όλη την Φωτογραφική Λέσχη Μεσολογγίου Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα!! Με ευχές για Αγάπη, Ειρήνη & Ευτυχία ...και πολλές πολλές φωτογραφίες.

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).       Σας περιμένουμε όλους σας!