Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τετάρτη 30-03-2016 Raghu Rai

Αυτήν την Τετάρτη 30/03/2016 στις 19:30 στο ξενοδοχείο "Θεοξένια" θα παρουσιαστεί το έργο του Ινδού φωτογράφου Raghu Rai,   φωτοδημοσιογράφος μέλος του Magnum από το 1977. Ασχολείται εκτεμαμένα με κάλυψη γεγονότων της Ινδίας τα τελευταία 18 χρόνια. Ζει στο Δελχί με την οικογένεια του όπου ΄διατηρεί την δική του σχολή φωτογραφίας

 
 
 
Την παρουσίαση επιμελείται ο Κώστας Κοτίνης.
 
Επίσης θα μας παρουσιάσει το portofolio του, το νέο μέλος της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ.  ο Στέργιος Κοκόλτσης, νέος στον χώρο της φωτογραφίας , αφορμή γι' αυτήν την ενασχόληση του  ήταν το Μεσολόγγι οι περισσότερες φωτογραφίες είναι απο την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου θέματα : πουλία , πανοραμικές , η επιστροφή της φύσης , ηλιοβασίλεμα

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!