Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η φωτογράφος Kristin Man συναντάει την ΦωτολεΜε

Η ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ φέρνει την Κινέζα φωτογράφο Kristin Man στο Μεσολόγγι και μας παρουσιάζει την δουλειά της. Στο ξενοδοχείο "Θεοξένια" την Τετάρτη 08/04/2015 στις 20:30.


Η Kristin γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ, έζησε στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Το σπίτι είναι λίγο πολύ οπουδήποτε.
Βρήκε τον εαυτό της και βυθίζεται και στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, ταινία και στο σκοτεινό θάλαμο ως έφηβη. Ακόμα και τώρα, είναι μια σημαντική πηγή επιρροής για την φωτογραφία της. Επιπλέον, αυτή είναι εμπνευσμένη από πολλούς κλάδους: την ποίηση, τον κινηματογράφο, το χορό, τη μουσική, τη φιλοσοφία και τη ζωγραφική.
Σας περιμένουμε όλους

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!