Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φωτογραφία Μόδας 10/12/2014

Αυτήν την Τετάρτη 10/12/2015 στις 19:30 στο ξενοδοχείο "Θεοξένια" ο Πάνος Αδαμόπουλος θα μας παρουσιάσει το αφιέρωμα του με θέμα "Φωτογραφία Μόδας, από την γέννησή της στο σήμερα".
 


Η Φωτογραφία μόδας είναι ένα ιδιέταιρο είδος της φωτογραφίας, το οποίο αφιερώνεται στην προβολή της ένδυσης αλλά και πολλών άλλων ειδών μόδας. Πώς και πότε ξεκίνησε όμως ; Από ποιά στάδια πέρασε και πώς πήρε τη σημερινή της αξία ; Ερωτήματα που θα απαντηθούν αυτήν την Τετάρτη. 
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να μιλήσουμε για τη ... ΜΟΔΑ λοιπόν!

Σας Περιμένουμε Όλους Σας!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.



Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!