Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απολογισμός της Δεύτερης Χρονιάς της Φωτο.Λε.Με

Σας ευχαριστούμε όλους σας για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια να διοργανώσουμε και φέτος από τις καθιερωμένες προβολές κάθε Τετάρτη, μέχρι και τις εκθέσεις και πόσο μάλλον, το 1ο Φεστιβαλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου.
Με το ξεκίνημα των διακοπών θα διακόψουμε τις καθιερωμένες συναντήσεις μας στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, αλλά δεν θα χαθούμε... διατηρώντας μια συνεχή επαφή μέσα απο την ιστιοσελίδα μας http://photoleme.ning.com/ . Ευελπιστούμε και στην πιο άμεση επικοινωνία των μέλων για την διοργάνωση εξορμύσεων!!!

Θα σας αφήσουμε με το καταπληκτικό βίντεο... προάγγελο της πολύ καλής δουλειάς που ετοιμάζει ο Κ. Σοκόλας με την βιντεοσκόπηση όλων των γεγονότων που εξελλίχθηκαν κατα την διάρκεια του Φεστιβάλ. Απολαύστε  το:ΚΑΛΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!