Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Κοπή της Βασιλόπιτας !!!!

Ναι, επιτέλους ήρθε η νέα χρονιά μια χρονιά γεμάτη ελπίδες, όνειρα αλλά και φόβους... Για να την αντιμετωπίσουμε σας προσκαλούμε όλους στην κοπή της Βασιλόπιτας, την Τετάρτη 11/01/12 και ώρα 19:30 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο. Μονιασμένοι και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε και φέτος καλύτερα από καθε άλλη χρονιά και ως Φωτο. Λε. Με, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο!!!!


Για να μην την φάμε σκέτη την βασιλόπιτα, θα γίνει και προβολή φωτογραφιών με θέμα τις εορτές που περάσαν.

Ευχές για ένα δημιουργικό, γεμάτο χαρμόσυνα νέα και χωρίς χαράτσια 2012!!!!Σας Περιμένουμε Όλους Σας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!