Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η πρώτη συνάντηση της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ

Την Τετάρτη 21/09/2011 και ώρα 20:00 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα πραγματοποιήθει η πρώτη μας συνάντηση της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ. για την καινούρια σεζόν 2011-2012.  Οπότε παλαιά και νέα μέλη θα συναντηθούμε και θα ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας από την ανάπαυλα του καλοκαιριού που μας πέρασε. Και σαφώς να συζητήσουμε τα μελλοντικά σχέδια μας.Πολλοί από εσάς πραγματοποιήσατε, καταπληκτικά ταξίδια και άλλοι όχι, αλλά όλοι καθημερινά ανεβάζετε πλήθος φωτογραφίων στην ιστιοσελίδα μας! Με ευκαιρία αυτού του μηνύματος, θα παρακαλούσα την κατηγοριοποιήση των φωτογραφιών του κάθε μέλους, σύμφωνα με το είδος του θέματος π.χ. άνθρωποι, φύση-ζώα, ασπρόμαυρο, τοπία και άλλα!

Θα ξεκινήσουμε με την προβολή των φωτογραφιών της Αναστασίας Κ.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας περιμένουμε για μια νέα και δημιουργική χρονιά!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!