Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η πρώτη συνάντηση της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ

Την Τετάρτη 21/09/2011 και ώρα 20:00 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, θα πραγματοποιήθει η πρώτη μας συνάντηση της ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ. για την καινούρια σεζόν 2011-2012.  Οπότε παλαιά και νέα μέλη θα συναντηθούμε και θα ανταλλάξουμε τις εμπειρίες μας από την ανάπαυλα του καλοκαιριού που μας πέρασε. Και σαφώς να συζητήσουμε τα μελλοντικά σχέδια μας.Πολλοί από εσάς πραγματοποιήσατε, καταπληκτικά ταξίδια και άλλοι όχι, αλλά όλοι καθημερινά ανεβάζετε πλήθος φωτογραφίων στην ιστιοσελίδα μας! Με ευκαιρία αυτού του μηνύματος, θα παρακαλούσα την κατηγοριοποιήση των φωτογραφιών του κάθε μέλους, σύμφωνα με το είδος του θέματος π.χ. άνθρωποι, φύση-ζώα, ασπρόμαυρο, τοπία και άλλα!

Θα ξεκινήσουμε με την προβολή των φωτογραφιών της Αναστασίας Κ.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας περιμένουμε για μια νέα και δημιουργική χρονιά!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αφιέρωμα στον ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΛΑΦΑ την Τετάρτη 19/10/2011

Πέθανε ο φωτογράφος του Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης, και εμείς ως φόρο τιμής, στην ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ θα παρουσιάσουμε ένα αφιέρωμα στον Κ. Μπαλάφα την Τετάρτη 19/10 ώρα 19:30 στο ΤΡικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Εφυγε από την ζωή, πλήρης ημερών, στα 91 του χρόνια, ο Κώστας Μπαλάφας, ο οποίος με το φακό του απαθανάτισε μερικά από τα πιο σκληρά γεγονότα στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης.

Γεννήθηκε το 1920 στο ορεινό χωριό Κυψέλη της Αρτας από φτωχούς γονείς αγρότες, τον Γιώργο και την Αρχοντούλα. "Εκεί που -όπως λέει ο ίδιος-, οι άνθρωποι παιδεύονται να επιβιώσουν, οργώνοντας την άγονη γη, λες και στύβουν με τα χέρια τους γυμνά το ξερό χώμα και το ποτίζουν με ιδρώτα, ώσπου να δώσει καρπούς...." Σε ηλικία μόλις έντεκα ετών βρέθηκε στην Αθήνα και ρίχτηκε στη βιοπάλη. Τα παιδικά του βιώματα είναι βαθιά χαραγμένα στη μνήμη του με την παραμικρή λεπτομέρεια: "Απ' το χωριό μου κατέβηκα πρώτα στην Άρτα. Εκεί ο πατέρας μου, για να μη με στ…

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!