Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκθεση Σεπτέμβριος 2011

Με αφορμή την 1η Έκθεση Τοπικών και Παραδοσιακών Προϊόντων στο λιμάνι Μεσολογγίου, από την 1 έως και 4 Σεπτεμβρίου 2011, και ώρες 18:00 με 22:00.Το τετραήμερο της έκθεσης θα συνδυάζεται με ένα σύνολο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.  Μέσα σε αυό το πλαίσιο, μας έχει ζητηθεί να γίνει για άλλη μια φορά παρουσίαση της έκθεσης που είχαμε κάνει πριν το Πάσχα. 
Για αυτόν τον λόγω θα παρακαλούσαμε, όποιον θέλει και μπορεί να ξαναπαρουσιάσει τα έργα του, να ενημερώσει τον Γιάννη Τσαλαφούτα, για την συλλόγη των εκθεμάτων.


Σας Ευχαριστω!!!

Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παρουσίαση 8.5.2017 του Φωτογραφικού Λευκώματος του Κώστα Πατρώνη

Η Φωτο.Λε.Με. έχει την τιμή , αυτή την Δευτέρα 08-05-2017 και ώρα 20:00, να υποδεχτεί τον Κο Κώστα Σ. Πατρώνη στον χώρο της. Ο οποίος θα μας παρουσιάσει  το νέο του φωτογραφικό λεύκωμα "Το Φως των Εποχών" (εκδ. 2016).

Σας περιμένουμε όλους σας!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ - ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (2ο μέρος)

Την Τετάρτη 19/02/2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", το δεύτερο μέρος της παρουσίασης των ρευμάτων της τέχνης και κατά πόσο αυτά επηρέασαν τον κόσμο της φωτογραφίας.Εισηγήτρια: Β. Καλαμπόκα.

Σας περιμένουμε όλους σας!!!

Δευτέρα 27-03-2017 Double Exposure

Σήμερα Δευτέρα 27-03-2017 και ώρα 20:00, στην καθιερωμένη συνάντηση της Φωτο.Λε.Με. στα γραφεία της (Ελ. Βενιζέλου 20) θα ανακαλύψουμε μία καθαρά φωτογραφική τεχνική,  την τεχνική της διπλής έκθεσης ή στα αγγλικά “Double Exposure”!
Θα αναλύσουμε την τεχνική που πετυχαίνουν φωτογράφοι παγκοσμίως με την μηχανή τους και θα την αναδημιουργήσουμε πανεύκολα μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκλειστικά με την βοήθεια του Adobe Photoshop! Έτσι θα παρακολουθήσετε πόσο εύκολα, απλά και με φωτογραφίες καθημερινές, θα μπορέσετε να μετατρέψετε τα πορτραίτα σας σε κάτι εντελώς φανταστικό! Σας περιμένουμε όλους σας!!!