Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μάιος, 2016

Franco Fontana 25.05.2016

Αυτήν την Τετάρτη 18 Μαίου, τα βλέμματα όλων μας στρέφονται στο μεγάλο φωτογραφικό έργο του Franco Fontana, ιταλικής καταγωγής, που από 1961 οι φωτογραφίες του έχουν συμπεριληφθεί σε περισσότερες από 400 εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Επιμελητής της παρουσίασης είναι ο Θάνος Παπαχρήστος. "Ο στόχος της φωτογραφίας σαν τέχνη, είναι να μετατρέπει το αόρατο σε ορατό"  Σας περιμένουμε όλους στον νέο μας χώρο!!! Ώρα Συνάντησης: 20:00, Τόπος Συνάντησης: Ελ.Βενιζέλου 20, Ι.Π.Μεσολογγίου

Συνάντηση ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΜΕ.- Φωτογράφος Lu Nan

Στην επόμενη συνάντηση, Τετάρτη 18 Μαίου, τα βλέμματα όλων μας στρέφονται στο φωτογραφικό έργο του Lu Nan, κινέζικης καταγωγής. Επιμελητής της παρουσίασης είναι ο Κων/νος Κοτίνης. Σας περιμένουμε όλους στον νέο μας χώρο!!! Ώρα Συνάντησης: 20:00, Τόπος Συνάντησης: Ελ.Βενιζέλου 20, Ι.Π.Μεσολογγίου Μετά το πέρας της παρουσίασης θα επισκεφτούμε την έκθεση φωτογραφίας "Εκ Φωτός..." του φωτογραφικού τμήματος του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου "Το Αιτωλικό" στον πολυχώρο On the road.

Τετάρτη 11/05/2016 Sylvia Plachy

Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε για την καθιερωμένη παρουσίαση της Τετάρτης, μετά από το μεγάλο διάλειμα που κάναμε για τις διακοπές του Πάσχα. Αυτήν την Τετάρτη στις 11/05/2016 και ώρα 20:00 η παρουσίαση έχει θέμα την φωτογραφική πορεία της S ylvia Plachy, και την επιμελήθηκε η Νάντα Κυριαζή.            Η συνάντηση μας θα λάβει χώρα στο νέο χώρο της Φωτο.Λε.Με. στην οδό Βενιζέλου 20 (δίπλα στηη σχολή οδηγών Καραγιάννη).     Σας περιμένουμε όλους σας   !!!!