Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2015

Φωτογράφιση στούντιο no ΙΙ

Την επόμενη Τετάρτη ακολουθεί το δεύτερο μέρος της φωτογράφισης σε συνθήκες στούντιο. Αυτή τη φορά θα δοκιμάσουμε την εφαρμογή του φωτός σε μαύρο φόντο μέσα από διάφορες τεχνικές και είδη φωτισμών, ώστε να δημιουργήσουμε μια ακόμη σειρά από καταπληκτικά πορτραίτα!!! Οι φωτογράφοι ας ετοιμάσουν τις μηχανές, τα μοντέλα τα εντυπωσιακά χτενίσματα & ρούχα και οι θεατές την διάθεσή τους για ένα εντυπωσιακό workshop! Σας περιμένουμε όλους σας!!! Χώρος Συνάντησης: Ξενοδοχείο Θεοξένια Ώρα Συνάντησης:19:30

Τετάρτη 18/02/15 Εξέταση φωτογραφιών από την Φωτογράφιση Ι

Μετά από την πετυχημένη πρώτη φωτογράφιση στο στούντιο που στήθηκε στο ξενοδοχείο "Θεοξένια" την προηγούμενη Τετάρτη και πριν την επόμενη προκαθορισμένη φωτογράφιση στις 25/02/2015 και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", θα γίνει ανάγνωση και σχολιασμός των φωτογραφιών της πρώτης σειράς. Φωτογράφοι, Μοντέλα & Θεατές σας περιμένουμε. 

11/02/2015 Φωτογραφία σε Στούντιο

Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, στο ξενοδοχείο "Θεοξένια", θα κάνουμε θεματική φωτογράφιση σε συνθήκες studio , με τεχνητό φωτισμό και εναλλασσόμενο φόντο. Φορέστε τα καλά σας, ακόμα και τις αποκριάτικες στολές σας αν θέλετε, πάρτε τις φωτογραφικές μηχανές σας κι ελάτε! Σας περιμένουμε όλους σας!

Τετάρτη 04/02/2015 Αστροφωτογράφιση

Αστροφωτογράφιση.  Τι βήματα πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω να φωτογραφίζω άστρα ; Ποιά είναι τα ελάχιστα που πρέπει να ξέρω ; Τι εξοπλισμό χρειάζομαι ; Τι μυστικά κρύβει μια βραδυά αστροφωτογράφισης ;  Ερωτήματα των οποίων τις απαντήσεις θα μας δώσει ο Πάνος Αδαμόπουλος σήμερα Τετάρτη 04/02/2015 στο Θεοξένεια στις 19:30. Σας περιμένουμε όλους σας!!!